Sabrina Carpenter wiki, affaire, getrouwd, lesbisch met leeftijd, lengte - Biografie (2024)

Sabrina Carpenter wiki, affaire, getrouwd, lesbisch met leeftijd, lengte - Biografie (1) In relatie

Feiten van Sabrina Carpenter

Geboortedatum : 11 mei , 1999
Leeftijd: 21 jaar oud
Achternaam : Timmerman
Geboorteland : Verenigde Staten
Geboorte teken : Stier
Hoogte : 5 voet
Naam Sabrina Carpenter
Geboortenaam Sabrina Ann Lynn Carpenter
Moeder Elizabeth Carpenter
Vader David Carpenter
Geboorteplaats / stad Lehigh Valley
Beroep Zanger
Etniciteit Wit
Nationaliteit Amerikaans
Netto waarde $ 3 miljoen
Lichaams metingen 30-23-32
Haarkleur Blond
Oogkleur Blauw
Gewicht in kg 47 kg
Borstgrootte 30A
Tailleomvang 2. 3
Heupmaat 32
Bekend van Zangeres, songwriter, actrice
Affaire met Corey Fogelmanis
Vriendin Corey Fogelmanis
Getrouwd Nvt
Onderscheidingen Radio Disney Music Awards
Films Hoorns
Tv programma Wandel daarginds rond
Broers en zussen Shannon Carpenter, Sarah Carpenter
Albums Ogen wijd open

Relatie korte statistieken van Sabrina Carpenter

Wat is de burgerlijke staat van Sabrina Carpenter? (gehuwd, ongehuwd, in relatie of scheiding): In relatie
Hoeveel kinderen heeft Sabrina Carpenter? (naam): 0 Kinderen
Heeft Sabrina Carpenter een relatie-affaire?: Ja2-affaire
IsSabrina CarpenterLesbisch? Nee

2 Affair



Een Amerikaanse mooie en beeldschone tieneractrice en zangeres die alom populair is vanwege haar rol als Maya in Girl Meets World van Disney Channel. Ze werd derde geplaatst in de show genaamd 'The Next Miley Cyrus Project.' dat was een zangwedstrijd gerund door Miley Cyrus. Ze heeft een oudere zus die ook actrice is. Ze speelde ook als gast in de aflevering 2010 van NBC's Law & Order. Ze heeft ook een veel voorkomende rol in Fox-serie The Goodwin Games. Ze speelde ook als jonge Merrin in de film Horns uit 2013. Voor haar talent heeft ze de Radio Disney Music Awards gewonnen voor haar single 'Can't Blame a Girl for Trying'.


Het vroege leven en onderwijs van Sabrina Carpenter

Sabrina Ann Lynn Carpenter werd geboren op 11 mei 1999 in Lehigh, Pennsylvania, uit ouders Elizabeth en David Carpenter. Ze is een Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter. Carpenter groeide op met haar twee broers en zussen Shannon en Sarah Carpenter. Alle drie de timmermanszusters hebben muzikale gaven. De jongere zus van Sabrina toert zelfs met haar en zingt terug voor haar. Ze voltooide haar school van ‘The Pennsylvania Cyber ​​Charter School’.

De carrière van Sabrina Carpenter

Acteren



Sabrina was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek. Ze plaatste covers samen met haar zussen op YouTube, maar kwam niet door de muziek maar door acteren in de entertainmentbranche. De nu 19-jarige ster kreeg haar eerste acteerrol in 2011, waar ze een gastrol speelde in de dramaserie Law & Order: Special Victims Unit het uitbeelden van de rol van een jong slachtoffer van verkrachting. In 2012 kreeg ze een rol in Fox's The Goodwin Games als een serie-terugkerende rol van Young Chole, een rol in Disney's piloot Gulliver Quinn als een vaste serie en de ABC-piloot The Unprofessional.

Sabrina Carpenter wiki, affaire, getrouwd, lesbisch met leeftijd, lengte - Biografie (2)

Sabrina Carpenter

Bron: Disney Music

Sabrina speelde ook in de film Horns in 2013, waar ze de rol speelde van de jonge Merrin. Maar haar doorbraak kwam in januari 2013 toen ze werd gecast als Maya Hart in Disney's show Girl Meets World. Ze was tegenovergesteld Rowan Blanchard . De serie is een vervolg op de hitshow Boy Meets World uit de jaren '90. De show werd in 2015 na drie seizoenen geannuleerd, maar Sabrina kreeg een enorme liefde voor haar personage van het publiek en kreeg enorme fans.



In januari 2015 werd aangekondigd dat Carpenter de hoofdrol zou spelen in Disney Channel Original film Further Adventures in Babysitting, een film gebaseerd op de film Adventures in Babysitting uit 1987. In hetzelfde jaar portretteerde Sabrina de rol van Wendy in de productie van Peter Pan en Tinker Bell: A Pirate’s Christmas door het Pasadena Playhouse.

Muziek

Sabrina was van jongs af aan geneigd tot muziek. Ze werd derde in een zangwedstrijd die werd gerund door Miley Cyrus , 'The Next Miley Cyrus Project.' In 2011 trad Carpenter op Etta James ’‘ Something’s Got a Hold on Me ’in de stijl van Christina Aguilera op het Chinese televisiestation voor het Gold Mango Audience-festival. Haar nummer ‘Smile’ stond op het album Disney Fairies: Faith, Trust and Pixie Dust ’en‘ All you need ’staat op de Disney's Sofia the First Soundtrack. Ze zong ook het themalied voor haar show Girl Meets World genaamd ‘Take on the World’, waarin ook haar co-acteur Rowan te zien is.

Sabrina bracht op 14 maart 2014 haar allereerste single uit, genaamd ‘Can't Blame a Girl for Trying’, die meteen een hit werd onder haar fans. Ze ontving een Radio Disney Music Award voor haar lied. Haar debuut-ep met dezelfde naam werd op 8 april van hetzelfde jaar uitgebracht. Carpenter bracht haar debuutalbum uit op 14 april 2015.



Haar tweede album Evolution deed het uitstekend en wist de aandacht van veel mensen te trekken. In november 2016 werd ze verkozen tot Elvis Duran's Artist of the Month.

Het persoonlijke leven van Sabrina Carpenter's

Sabrina is het gerucht gaat dat ze uitgaat met haar Girl Meets World-co-ster Corey Fogelmanis . Eerder ging het gerucht dat ze aan het daten was Shawn Mendes en Bradley Steven Perry . Het gerucht ging ook dat ze aan het daten was Peyton Meyer .

Het nettowaarde van Sabrina Carpenter's

Haar nettowaarde wordt geschat op $ 4 miljoen. Ze verdiende $ 115.000 voor haar rol als Maya Hart in de populaire Disney-show Girl Meets World. Ze verdient ook met haar album en haar tour.

georgianne loopt jong

Sabrina CarpenterZaken

  1. Eerste affaire met createUrl ('wiki /'. $ row-> affairWithName-> seoUrl) 'title =' Zachary Gordon '> Zachary Gordon

    Hij was haar eerste liefde. Na een jaar van relatie zijn ze om persoonlijke redenen uit elkaar gegaan.

  2. Tweede affaire met createUrl ('wiki /'. $ row-> affairWithName-> seoUrl) 'title =' Bradley Steven Perry '> Bradley Steven Perry

    Voorafgaand aan het daten waren ze hele goede vrienden. Hun relatie kwam aan het licht nadat ze begonnen met het plaatsen van foto's op Instagram en het tweeten van leuke berichtjes naar elkaar.

Sabrina Carpenter wiki, affaire, getrouwd, lesbisch met leeftijd, lengte - Biografie (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6444

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.